Tarifler » Salatalar ve Soslar » Baharatlı Pırasa

 
 
resimKonu
 
 

Malzemeler:
-500 gram pırasa
-2 adet havuç
-1 çay bardağı zeytinyağ
-3/4 yemek kaşığı pirinç
-1 su bardağı Gurvita İlikli Kemik Suyu Sebzeli Jöle KIvamında
-Tuz, karabiber, limon tozu
-1 yemek kaşığı ham bal
Yapılışı:
1.) Pırasaları yıkayıp istediğiniz uzunlukta dilimleyin. Tencereye pırasa, havuç ve pirinci kat kat koyun. 
2.) En üste Gurvita İlikli Kemik Suyu Sebzeli Jöle KIvamında, ham bal, tuz ve zeytinyağını ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, havuçlar piştiğinde ocaktan alın ve dinlendirip ılık olarak servis edin. 
Afiyet olsun...

Yorumlar

 
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır