Hafta sonu gelirken; İlikli Kemik Sulu Mantar Çorbası ile hücrelerinizi beslerken, sofralarınıza lezzet katmaya ne dersiniz? ??
Malzemeler:
-500 gr kültür mantarı
-500 ml laktozsuz süt
-3 yemek kaşığı tam buğday unu
-1 su bardağı Gurvita İlikli Kemil Suyu
-1 tatlı kaşığı karabiber
-1 yemek kaşığı teryağo
Tarif:
1-) 1 kaşık tereyağını eritip, üzerine üç yemek kaşığı tam buğday unu ilave edilir. 3-4 dakika kavrulur.
2-) 500 ml süt eklenir ve orta ateşte kaynaması beklenir. Üzerine Gurvita İlikli Kemik Suyu ilave edilir.
3-) Kaynadıktan sonra 500 gr kültür mantarı eklenir.
4-) 10 dakika daha kaynatıp, üzerine tuz ve karabiber ilave edildikten sonra dinlenmeye bırakılır.
Afiyet olsun. ?