Gurvita İşkembe Damar Tuzlama 660 Ml

500,00 TL

Gurvita İşkembe Damar Tuzlama Çorbamız, işkembenin en kıymetli ve özel kısmıyla, damar ile hazırlanmıştır. Artizanal olarak hazırladığımız bu özel lezzetli çorbayı sadece ısıtarak tüketebileceğiniz gibi, arzu ederseniz terbiyeli de yapabilirsiniz. Bu eşsiz lezzeti  dilediğiniz her an tüketebilmeniz için en pratik haliyle sunuyoruz.

 

Gurvita İşkembe Damar Tuzlama Çorbası 660 ml

 

Net Miktar (ml): 660

İçindekiler: Dana işkembe, dana ayak paça kemik suyu (dana ayak paça, su) doğal kaynak tuzu.

Alerjen: (-)

Menşei: Türkiye

İşletme Kayıt No: TR-34-K-163719/TR-34-2163

Gıda İşletmecisi/Üretici/ Dağıtıcı: Faydalı Mamuller Gıda San. Ve Tic. A.Ş.

TS EN ISO 22000 HACCP – TS EN ISO 140001 – Helal 22:2013 belgeli tesislerimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygundur.

Besin Değerleri 100 Ml için

Enerji (kcal) 139.56

Enerji (kJ) 583.36

Yağ (g) 3.92

Doymuş Yağ (g) 1.15

Karbonhidrat (g) 2.03

Şekerler (g) 0

Protein (g) 10.54

Tuz (g) 0.49

Gurvita Kullanım Koşulları

-İçerdiği kolajen nedeni ile buzdolabında 4°C’de jöle kıvamına geçer.

-Buzdolabında 4˚C’de saklanmalı ve kapağı açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketilmelidir.

-Kapağı şişmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz.

-Ürünlerimiz katkı, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez.

-Kalan ürünü dondurarak saklayabilirsiniz, 6 ay içinde tüketebilirsiniz.

Terbiyeli Gurvita İşkembe Damar Tuzlama Çorbası Tarifi Ve Malzemeleri :

-1 adet yumurta sarısı

-2 yemek kaşığı süt

-1 silme yemek kaşığı sarımsak

-1 yemek kaşığı Gurvita organik üzüm sirkesi

-1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:

Yumurta sarısı ile sütü bir kasede iyice çırpın.

Gurvita İşkembe Damar Tuzlama Çorbanızı bir tencereye koyup birkaç dakika kaynatın.

İçerisine ezilmiş sarmısak, Gurvita organik üzüm sirkesi ve tuz ilave edin.

Ocağın altını kapatın. Diğer yanda hazırladığınız yumurta sarısı, süt karışımını çorbaya ilave edin ve karıştırın.

Sıcak servis ediniz. 

Afiyet, şifa olsun…

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.