Mutfağımızın ve gurmelerin vazgeçilmezi klasik paça çorbasını, kolajen deposu ayak paça ve Gurvita ilikli kemik sularımızla yeniden yorumladık. Ustalık yöntemiyle, bol etli haliyle lezzetli kemik sularımızla pişirdik. Artizanal olarak hazırladığımız bu özel lezzetli çorbayı sadece ısıtarak tüketebileceğiniz gibi, arzu ederseniz terbiyeli de yapabilirsiniz…
Gurvita Paça Çorbası 660 ml
Net Miktar (ml): 660
İçindekiler: Dana ayak paça, doğal kaynak tuzu, limon, sarmısak, dana ayak paça kemik suyu (dana ayak paça, su).
Alerjen: (-)
Menşei: Türkiye
İşletme Kayıt No: TR-34-K-163719/TR-34-2163
Gıda İşletmecisi/Üretici/ Dağıtıcı: Faydalı Mamuller Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
TS EN ISO 22000 HACCP – TS EN ISO 140001 – Helal 22:2013 belgeli tesislerimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygundur.
Besin Değerleri 100 Ml için
Enerji (kcal) 78.27
Enerji (kJ) 327.55
Yağ (g) 2.87
Doymuş Yağ (g) 1.38
Karbonhidrat (g) 0.57
Şekerler (g) 0
Protein (g) 12.54
Tuz (g) 2.43
Gurvita Kullanım Koşulları
-İçerdiği kolajen nedeni ile buzdolabında 4°C’de jöle kıvamına geçer.
-Buzdolabında 4˚C’de saklanmalı ve kapağı açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketilmelidir. -Kapağı şişmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz.
-Ürünlerimiz katkı, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez.
*Kalan ürünü dondurarak saklayabilirsiniz, 6 ay içinde tüketebilirsiniz.
Terbiyeli Gurvita Paça Çorbası Tarifi Ve Malzemeleri :
-1 yemek kaşığı yoğurt
-1 silme yemek kaşığı un
-1/2 bardak soğuk su
-1 yemek kaşığı ezilmiş sarımsak
-1 yemek kaşığı Gurvita organik üzüm sirkesi
-1 tatlı kaşığı tuz (arzunuza göre)
Yapılışı:
Yoğurt, un ve suyu bir iyice kasede çırpın. Gurvita Paça Çorbanızı bir tencereye koyup birkaç dakika kaynatın. Diğer yanda hazırladığınız yoğurt, un ve su karışımını süzgeçten geçirerek çorbaya ilave edin. Sirke, sarımsak karışımını ilave edin ve en son tuz ekleyerek ocağın altını kapatın.
Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet, şifa olsun…