Tarifler » Sürprizler » Gurvita ilikli Kemik Suyu ile Granola

 
 
resimKonu
 
 

Malzemeler:

-2 su bardag?ı yulaf ezmesi

-1 c?ay bardag?ı ceviz ic?i

-1 su bardag?ı Gurvita Sade I?likli Kemik Suyu

-3 yemek kas?ıg?ı c?ig? kaju fıstıg?ı

-1 c?ay bardag?ı c?ig? badem

-1 c?ay bardag?ı fındık

-4-5 yemek kas?ıg?ı vis?ne kurusu

-1 c?ay bardag?ı c?ekirdeksiz kuru u?zu?m

-3 yemek kas?ıg?ı bal

-Yarım su bardag?ı u?zu?m pekmezi

-1 c?ay kas?ıg?ı tarc?ın

Yapılıs?ı:

Ceviz ic?i, fındık, badem ve kaju fıstıg?ını bir havanda ya da buzdolabı pos?etinde irice do?vu?n ve

bir karıs?tırma kabına alın. I?c?ine yulaf, bal, pekmez, tarc?ını ve jo?le kıvamındaki Gurvita Sade

I?likli Kemik Suyu’nu ilave edip harmanlayın.

Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtmaya bas?layın. Fırın tepsisinin tabanına yag?lı kag?ıt serip

hazırladıg?ınız granola karıs?ımını ince bir tabaka halinde kag?ıdın u?zerine yayın. Tepsiyi fırına

verin ve 10 dakika pis?irin.

Bu su?renin sonunda c?ıkarıp bir tahta kas?ıkla iyice karıs?tırdıktan sonra yeniden tepsinin

tabanına yapıp 5 dakika daha fırınlayın.

Fırından c?ıkarıp oda sıcaklıg?ında ılınmaya bırakın. Ilınan granolaya kuru u?zu?m ve vis?ne

kurusunu ekleyin. Katılas?an granolayı elinizle kırıp parc?alayın. Kapaklı bir kavanozda saklayın.

I?ster ara o?g?u?n, ister ana o?g?u?n olarak tu?ketebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Yorumlar

 
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır