Malzemeler:
- 2 kilogram Pöç
- 4 tane Soğan
- 2 baş Sarımsak
- 1 küçük boy (320 ml) Gurvita İlikli Kemik Suyu?-Tane Karabiber
- 5-6 adet Defne Yaprağı
- Tuz
Yapılışı:
- Kasabınıza özel olarak hazırlatacağınız dana pöçü, uygun bir fırın kabına tek sıra halinde diziniz.?-Ayıkladığınız soğan ve sarımsakları etlerin arasına yerleştirin.
- Tane karabiber, tuz ve defne yapraklarını da ekleyin.
- 1 küçük boy Gurvita İlikli Kemik Suyunu ilave ediniz.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında önce iki saat, daha sonra 150 derecede 2-2:30 saat
kadar daha pişiriniz.
-Ara ara kontrol edilir, etin kemiğinden ayrılacak kıvamda olması gerekmektedir. Afiyet, şifa olsun…