Tarifler » Sürprizler » Çilekli Muzlu Dondurma Tarifi

 
 
resimKonu
 
 

-    2 su bardağı süt
-    1 su bardağı Gurvita Sade İlikli Kemik Suyu
-    2 adet yumurta sarısı
Birlikte karıştırın ve kaynama noktasına gelmeden ılıtın. Böylece yumurtalar da çiğ kalmamış oluyor.
-    1 su bardağı çilek ve kiraz püresi
-    4 yemek kaşığı bal
-    1 adet muzun püresi
-    5 adet doğranmış çilek
-    5 adet doğranmış kiraz
Tüm malzemeleri bir araya getirip, iyice karıştırın. Hava almayacak şekilde dondurucunuzda saklayın. Servis etmeden 10 dakika önce dondurucudan çıkartmanız yeterli olacaktır. Afiyetle tüketin.
Bu enfes tarif için Sevgili Pelin Bozkurt Bilgiç’e teşekkürler…

Yorumlar

 
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır